Novosti

Poduzeće Lucius svečano proslavilo 10 godina uspješnog rada

Proteklog vikenda poduzeće Lucius svečano je proslavilo desetu godišnjicu uspješnog rada. Ovaj veličanstven događaj održao se u svadbenom salonu FIS uz nazočnost brojnih prijatelja, poslovnih partnera i zaposlenika.

Poduzeće je osnovano 2013. godine i trenutno spada u lidere za zbrinjavanje i recikliranje sekundarnih sirovina u skladu sa europskim i svjetskim standardima, a posluje na domaćem i stranom tržištu.

U svom govoru, direktor poduzeća Lucius Matija Marjanović, osvrnuo se na proteklih deset godina rada te naglasio kako će nastaviti davati svoj maksimum kako bi osigurao da poduzeće nastavi rasti i razvijati se i u budućnosti.

“Bilo je teško i izazovno, osobito u početku jer je naša djelatnost specifična pa smo nailazili na brojne probleme i prepreke, kako po pitanju informacijskog sustava tako i po pitanju brojnih dozvola i rješenja. Danas nam je najveći problem adekvatan kadar, pa nam je jedan od ciljeva i rad na edukaciji kadrova za rad u ovoj branši”, istaknuo je Marjanović.

On je na partnerskoj podršci zahvalo svim poslovnim partnerima, posebno istaknuvši resorna ministarstva, općinu Vitez i aktualnog načelnika Borisa Marjanovića ali i sve njegove prethodnike, te švicarsku ambasadu u BiH s kojom surađuje na mnogim važnim projektima.

Među brojnim uvaženim gostima bio je i švicarski ambasador Daniel Hunn. On je također održao kratak govor u kojem je istaknuo veliko zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i obećao kako će Švicarska i dalje podupirati rad ovog poduzeća koje je osnovano bh I švicarskim kapitalom.

Obilježavanje desete godišnjice uspješnog rada poduzeća bila je prilika za menadžment da prigodnim poklonima nagradi zaposlenike koji su tu od samog početka te su svojim radom dali veliki doprinos da Lucius danas bude prepoznatljivo ime na domaćem ali i stranom tržištu. Podsjetimo, svoj poslovni put ovo poduzeće je započelo sa 5 djelatnika, dok ih danas zapošljava 50-ak.

Cijela večer bila je u znaku proslave i zabave, a gosti su se zabavljali uz dobru hranu, piće i glazbu za koju se pobrinuo bend Exponent.

Ukratko, proslava 10 godina rada poduzeća Lucius Vitez bila je nezaboravno iskustvo za sve koji su bili nazočni, a poduzeće nastavlja predano raditi na dostizanju još većih uspjeha u budućnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *