DOBRODOŠLI U LUCIUS

Od našeg osnutka 2013. godine nastojimo Vam pružiti kvalitetnu uslugu i profesionalnost u poslovima recikliranja, demontaže i trgovine.

lucius-vitez

O nama

Poduzeće Lucius, smješteno u Vitezu, osnovano je 2013. godine BiH i Švicarskim kapitalom u cilju pružanja usluga recikliranja i demontaže, sa naglaskom na zbrinjavanje električnog i elektroničkog otpada. Usporedno sa razvojem reciklažne djelatnosti, razvila se i trgovinska djelatnost, gdje smo se prodajom industrijske opreme i strojeva na tržištu BiH i okolnih zemalja nametnuli kao ozbiljan faktor, svoju robu plasirali smo i u daleki Iran.

Raspolažemo sa 4500 m2 objekta i vanjskim skladištem 10 000 m 2 , na kojem smo namjenski izgradili sadržaje prilagođene našoj djelatnosti tako da imamo objekte u kojima su smješteni administracija, trgovina, skladište za demontažu i reciklažu, skladište za otpad i skladište za opasne materije.

Sigurni smo da smo jedno od rijetkih poduzeća koje posjeduje strojeve i postrojenja za recikliranje; matičnih ploča, kabela, recikliranje elektro motora i drugih industrijskih i kućnih uređaja po europskim i svjetskim standardima.

Povijest i priznanja

U našem skromnom početku, u poduzeću je radilo 5 radnika, danas nas ima 50, sa stalnom tenzijom povećanja. 2018. godine zbog povećanja obima poslovanja preselili smo na novu lokaciju, na adresu Stjepana Radića bb, u industrijski kompleks bivše IMPREGNACIJE.

28.04.2019. smo na prijedlog mjesne zajednice Dubravice od općine Vitez dobili plaketu za doprinos u razvitku unutarnje i vanjske trgovine, ova nagrada nam je posebno značajna jer je lokalna zajednice prepoznala naš trud i zalaganje.

Zajedno gradimo snove!

Zainteresirani ste za suradnju?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas!

KONTAKT