Izbornik jezika

O nama

Slika 64
- DOBRODOŠLI U LUCIUS -
Od našeg osnutka 2013. godine nastojimo Vam pružiti kvalitetnu uslugu i profesionalnost u poslovima recikliranja, demontaže i trgovine.

Poduzeće Lucius, smješteno u Vitezu, osnovano je 2013. godine BiH i Švicarskim kapitalom u cilju pružanja usluga recikliranja i demontaže, sa naglaskom na zbrinjavanje električnog i elektroničkog otpada. Usporedno sa razvojem reciklažne djelatnosti, razvila se i trgovinska djelatnost, gdje smo se prodajom industrijske opreme i strojeva na tržištu BiH i okolnih zemalja nametnuli kao ozbiljan faktor, svoju robu plasirali smo i u daleki Iran.

U našem skromnom početku, u poduzeću je radilo 5 radnika, danas nas ima 35, sa stalnom tenzijom povećanja, do kraja 2020. plan je 50 uposlenika. 2018. godine zbog povećanja obima poslovanja preselili smo na novu lokaciju, na adresu Stjepana Radića bb, u industrijski kompleks bivše IMPREGNACIJE.

Sada raspolažemo sa 4500 m2 objekta i vanjskim skladištem 10 000 m 2 , na kojem smo namjenski izgradili sadržaje prilagođene našoj djelatnosti tako da imamo objekte u kojima su smješteni administracija, trgovina, skladište za demontažu i reciklažu, skladište za otpad i skladište za opasne materije.

Sigurni smo da smo jedno od rijetkih poduzeća koje posjeduje strojeve i postrojenja za recikliranje; matičnih ploča, kabela, recikliranje elektro motora i drugih industrijskih i kućnih uređaja po europskim i svjetskim standardima.

28.04.2019. smo na prijedlog mjesne zajednice Dubravice od općine Vitez dobili plaketu za doprinos u razvitku unutarnje i vanjske trgovine, ova nagrada nam je posebno značajna jer je lokalna zajednice prepoznala naš trud i zalaganje.
0 0